Kontaktirajte nas izravno na:   +385 (22) 661 284   •   villabonaca1@gmail.com  IZBORNIK
Villa Bonaca

Villa Bonaca

Hotel se sastoji od dvanaest prostranih i moderno uređenih dvokrevetnih soba od kojih svaka priča vlastitu priču i gostima omogućuje miran odmor.

Vrhunska udobnost je našim gostima zajamčena – svaka soba ima svoj prostrani balkon s kojeg se proteže divan pogled na more i marinu, veliku kupaonicu, radni kutak, klimatizacijski uređaj, televizor, sef, mini bar i bežičnu internetsku mrežu.

U sklopu hotela se nalazi prekrasna zelena oaza koja je dom brojnim mediteranskim vrstama bilja, prostrani bazen sa ležaljkama, a parking je osiguran svim našim gostima i posjetiteljima. Unutar hotela se nalazi i restoran sa 24 sjedeća mjesta uz mogućnost dodavanja još mjesta po potrebi. Uz bogati doručak, gosti na raspolaganju imaju i mogućnost odabira posebno osmišljenog menija za ručak i večeru, sve u kombinaciji sa svježim i vrhunskim lokalnim namirnicama.

Želimo učiniti sve da Vaš odmor u hotelu ‘Villa Bonaca’ bude nezaboravan i da iz našeg predivnog Skradina ponesete kockicu vedrine, ljepote i mira kojim je ovaj prostor već stoljećima obilježen.

Recepcija i restoran

 

Radno vrijeme recepcije - 07 - 23 h


Check in - 14.00 h


Check out - 11.00 h


Uz bogati doručak od 07.00 do 10.00h , gosti na raspolaganju imaju i mogućnost odabira posebno osmišljenog menija (opcija Restoran BONACA) za ručak i večeru, sve u kombinaciji sa svježim i vrhunskim lokalnim namirnicama.

Bazen

 

Vanjski prostrani bazen, u sklopu Ville Bonaca, prava je opuštajuća oaza. Okružen je brojnim mediteranskim biljem i idealan za provesti dan – bilo da želite plivati ili se odmarati na ležaljkama, dok ispijate omiljeno osvježavajuće piće.

Punjen je slatkom vodom, a obzirom da u bazenu postoji mogućnost grijanja vode, nije važno koje je godišnje doba, uvijek je pogodan za kupanje.

  POŠALJI UPIT

---------


Polja označena sa * su obavezna!
Copyright © 2024   •   Villa Bonaca   •   Sva Prava Pridržana   •   Design & development: MEDIAN