Kontaktirajte nas izravno na:   +385 (22) 661 284   •   villabonaca1@gmail.com  IZBORNIK
O nama

O nama

Eterična, moderna oaza u srcu tisućljetnog i romantičnog Skradina.

U gradu u kojem prošlost susreće budućnost; gdje se rijeka spaja s morem, a tišina i spokoj Visovca se nadovezuju na dinamiku i strastvenost Skradinskog buka; među romantičnim ulicama slikovitog, malenog, a opet tako magičnog Skradina čija stara jezgra je zaštićeni spomenik kulture; svoje goste i posjetitelje dočekuje Villa Bonaca.

Nastala iz ljubavi prema tradiciji, predivnom krajoliku i autentičnošću življenja, svojim gostima može ponuditi zelenu oazu mira, savršenstvo mediteranskih okusa i stalan doticaj s bogatom tradicijom, začinjenom modernim okvirom.

Hotel se sastoji od dvanaest prostranih i moderno uređenih dvokrevetnih soba od kojih svaka priča vlastitu priču i gostima omogućuje miran odmor. Vrhunska udobnost je našim gostima zajamčena – svaka soba ima svoj prostrani balkon s kojeg se proteže divan pogled na more i marinu, veliku kupaonicu, radni kutak, klimatizacijski uređaj, televizor, sef, mini bar i bežičnu internetsku mrežu.

U sklopu hotela se nalazi prekrasna zelena oaza koja je dom brojnim mediteranskim vrstama bilja, prostrani bazen sa ležaljkama, a parking je osiguran svim našim gostima i posjetiteljima. Unutar hotela se nalazi i restoran sa 24 sjedeća mjesta uz mogućnost dodavanja još mjesta po potrebi. Uz bogati doručak, gosti na raspolaganju imaju i mogućnost odabira posebno osmišljenog menija za ručak i večeru, sve u kombinaciji sa svježim i vrhunskim lokalnim namirnicama.

Zadovoljstvo naših gostiju i posjetitelja nam je na prvom mjestu pa u skladu s tim postoji mnoštvo različitih aktivnosti u kojima možete uživati. Od istraživanja divljih plaža ili opuštanja s knjigom u hladu bazena gdje se također organizira i kušaonica vina, do biciklizma, ribolova, berbe maslina i grožđa. Ukoliko želite otkriti čari Nacionalnog parka ‘Krka’ i upoznati ljepote Roškog slapa, za Vas postoji mogućnost organiziranog izleta dok Visovac možete istražiti s turističkim vodičem.

Želimo učiniti sve da Vaš odmor u hotelu ‘Villa Bonaca’ bude nezaboravan i da iz našeg predivnog Skradina ponesete kockicu vedrine, ljepote i mira kojim je ovaj prostor već stoljećima obilježen.

 

KONTAKT:


    Zagrađe 21, 22222 Skradin
    +385 (22) 661 284
    +385 (22) 661 613
    villabonaca1@gmail.com
Copyright © 2024   •   Villa Bonaca   •   Sva Prava Pridržana   •   Design & development: MEDIAN